Ιστορίες επιτυχίας Βάρους

herbalife Δημήτρης Α.

Δημήτρης Α.

Πριν τη Herbalife 140 κιλά Από όταν σταμάτησα να ασχολούμαι με τον αθλητισμό, στην ηλικία των 19 ετών, ξεκίνησα να προσθέτω περιττά κιλά και να αποκτώ ολοένα και περισσότερες λανθασμένες συνήθειες διατροφής, σε συνδυασμό με τις πολλές ώρες απασχόλησης στη μικρή επιχείρηση catering που διατηρούσα με οδήγησαν τελικά στην ηλικία των 32 ετών να ζυγίζω πάνω από 140 κιλά! Γνώρισα τη Herbalife μεσω μια φίλης της αδελφής μου και αποφάσισα να ξεκινησω το πρόγραμμα διατροφης διότι εντυπωσιάστηκα από τα αποτελεσματα άλλων ανθρώπων σαν και εμενα, χωρις να πιστεύω ότι θα τα καταφέρω...

Μετά τη Herbalife 98 κιλά! Από την πρώτη εβδομάδα που ξεκίνησα το πρόγραμμα τα επίπεδα ενέργειας μου ανέβηκαν κατακόρυφα και ένιωθα κάθε μέρα και καλύτερα. Τον πρώτο κιόλας μήνα ελεγξα το βάρος μου κατά 6 κιλά και ενθουσιάστηκα! Έβλεπα το σώμα μου να αλλάζει συνεχως και παράλληλα άρχισα να βελτιώνω τις συνήθειες διατροφης μου χωρίς να στερούμαι τις αγαπημένες μου γεύσεις και να πεινάω ενω παράλληλα η αυτοπεποίθηση και η ζωτικότητα μου ήταν στα ύψη! Σε ένα χρόνο ειχα ξεφορτωθει πανω από 40 κιλά και ήμουν άλλος άνθρωπος! Τα τελευταία χρόνια εγινα πιο δραστήριος και να εβάλα την άσκηση στη ζωή μου. Ο αθλητισμός σε συνδυασμό με το πλάνο διατροφής Herbalife, με βοήθησαν στα 46 μου χρόνια να νιώθω καλύτερα από ποτέ και με ενέργεια στο φουλ.

herbalife Μαρία

Μαρία

To όνομα μου είναι Μαρία. Γνώρισα τα προϊόντα της εταιρείας Herbalife τον Απρίλιο του 2009 στην προσπάθεια μου να χάσω βάρος για μια ακόμα φορά.
Τους πρώτους 3 μήνες έχασα 12 κιλά χωρίς να το καταλάβω! Συνέχισα να ελέγχω το βάρος μου μέχρι και το Νοέμβριο του 2010 όπου και έμεινα έγκυος. Έχασα τα 18 κιλά της εγκυμοσύνης μου με τα προϊόντα της Herbalife και το πιο τέλειο είναι ότι τα συντηρώ όλα αυτά χρόνια χωρίς να έχω στερηθεί τίποτα.

herbalife Μανώλης

Μανώλης

Επί 2 χρόνια προσπαθούσα να χάσω κιλά με διάφορες μεθόδους αδυνατίσματος και δίαιτες... Επί δύο χρόνια το αποτέλεσμά μου ήταν το γνωστό ασανσέρ... Έπαιρνα και έχανα κιλά. Είχα δοκιμάσει τα πάντα όταν μου μίλησε κάποιος άγνωστος για μένα για τα προϊόντα και την διατροφή της Herbalife! Ξεκίνησα το πρόγραμμά μου, σε 4 μήνες έλεγξα το βάρος μου κατά 13 κιλά καθαρού λίπους, συνολικα έχασα 23 κιλά και διατηρώ αυτό το αποτέλεσμά εδώ και 20 μήνες και νιώθω καλύτερα από ποτέ!

herbalife Εύα

Εύα

Είμαι η Εύα και επί πολλά χρόνια έτρωγα μια φορά την ημέρα με αποτέλεσμα να βάλω κιλά και πολύ λίπος. Με την διατροφή της Herbalife κατάφερα, χωρίς να στερηθώ τις γεύσεις που αγαπώ να μειώσω κατά 7 κιλά το βάρος μου, -20 μονάδες το λίπος μου, και τα διατηρώ εδώ και 3 χρόνια.

herbalife Αντώνης

Αντώνης

Το όνομα μου είναι Αντώνης,  στα 18 μου κατάφερα να ζύγιζω 120 κιλά και τα πράγματα δεν πήγαιναν και τόσο καλα!  Ένας άνθρωπος μου μίλησε για τα προϊόντα χωρίς ο ίδιος να γνωρίζει πολλά. Ξεκίνησα το πρώτο μήνα έχασα 6 κιλά και για πρώτη φορα ενθουσιάστηκα μέσα σε 11 μήνες περισσότερο από 40 κιλά και τα διατηρώ περισσότερο από 13 χρόνια.

herbalife Δημητρης

Δημητρης

Είμαι ο Δημητρης και ξεκίνησα τη διατροφή της Herbalife γιατί ένιωθα ότι παρόλο που ημουν σε  ηλικία 23 ετών, αισθανόμουν να βρίσκομαι σε σώμα ενός ανθρώπου 52 ετών, ήμουν 90 κιλά και μέσα σε 3 μήνες με ολιγόωρη άσκηση και με τα προϊόντα της Herbalife έλεγξα  το βάρος μου κατά 15 κιλα και τα διατηρώ εδώ και 2 χρόνια! Νιώθω απίστευτη ενέργεια και ευεξία καθημερινά!

herbalife Νανσυ

Νανσυ

Είμαι η Νανσυ και τρώω τα προϊόντα της Herbalife 3,5 χρόνια...τους πρώτους 7 μήνες και έχοντας θυρεοειδή η διατροφή με τα προϊόντα της HERBALIFE με βοήθησε να χάσω 15 ολόκληρα κιλά και πολλές μονάδες λιπους. Μετά το αποτέλεσμα, μου πέρασε και το πρόβλημα με το στομάχι που με ταλαιπωρούσε χρόνια, όπως επίσης η καλή διατροφή με βοήθησε. Και καθαρισε το προσωπο μου απο την ακμη. Συνεχίζω να τρώω τα προϊόντα γιατί μου προσφέρουν ενέργεια καθημερινά!!!

alpha ecommerce available gateways payment