Ιστορίες επιχειρηματικές επιτυχίας

herbalife Κώστας Καλούδης - Μαρία Συρεσιώτη

Κώστας Καλούδης - Μαρία Συρεσιώτη

Εργαζόμουν ως μηχανολόγος μηχανικός σε μεγάλο εργοστάσιο 12 ώρες καθημερινά καθώς αυτό ειχα σπουδάσει και βρέθηκα σε μια συνάντηση της εταιρίας Herbalife. Εκεί είδα πολλούς ανθρώπους να κερδίζουν μικρά και μεγάλα εισοδήματα είτε part time είτε full time. Ξεκίνησα κι εγώ λοιπόν τους πρώτους 9 μήνες ως part time, αργότερα παραιτήθηκα και πλέον κάνω full time herbalife. Στην πορεία γνώρισα την σύντροφο μου Μαρία η οποία ήταν υπεύθυνη σε κατάστημα παρασκευής γλυκών για πολύ λίγα χρήματα. Παραιτήθηκε μετά από λίγο χρονικό διάστημα και πλέον δουλεύουμε στην δική μας επιχείρηση Herbalife.

herbalife Νίκος Ασμάνης - Μαρία Ριστάνη

Νίκος Ασμάνης - Μαρία Ριστάνη

Είμαι πολιτικός μηχανικός, ασκώ το επάγγελμα που σπούδασα και δεν έψαχνα έξτρα εισόδημα. Γνωρίσαμε τα προϊόντα για μια καλύτερη διατροφή αλλά είδαμε μια προοπτική , η Μαρία ήταν πωλήτρια και δεν είχαμε χρόνο να περνάμε μαζί και να κάνουμε ταξίδια στην περίοδο των γιορτών και γενικότερα. Τώρα ασχολούμαστε με την Herbalife nutrition, έχει αλλάξει το lifestyle της ζωής μας, δουλεύουμε παρέα ως part time,είμαστε συνέχεια μαζί , βοηθάμε άλλους ανθρώπους που είναι κάτι που μας ενθουσιάζει και κάθε μήνας δεν πέφτει κάτω από 1300€

herbalife Γιώργος Βαρουξής

Γιώργος Βαρουξής

Όταν ξεκινήσαμε ήταν απλά ένα όνειρο, τώρα είναι πραγματικότητα" Από την ηλικία των 11 ετών παρατηρούσα τον πατέρα μου να προσπαθεί να πραγματοποιήσει τα όνειρά του και ταυτόχρονα να δίνει την ευκαιρία σε άλλους ανθρώπους να πραγματοποιήσουν τα δικά τους όνειρα. Θέλοντας να συμμετέχω κι εγώ σ’ αυτό, ασχολούμαι επαγγελματικά και κερδίζω πάνω από 8.000€/μήνα. Τώρα νιώθω υπέροχα που μπορώ να έχω το δικό μου εισόδημα και το σπουδαιότερο τα δικά μου όνειρα για το μέλλον.

alpha ecommerce available gateways payment