Συμπλήρωμα Διατροφής Ασβεστίου Xtra-Cal

Διαθέσιμο
Κωδικός: #255 Περιέχει: 1 / Περιέχει ΦΠΑ: 24%
90 ταμπλέτες Μερίδες 131g Καθαρό βάρος

Περιγραφή

Το Xtra-Cal® είναι ένα μοναδικό συμπλήρωμα διατροφής, πλούσιο σε ασβέστιο, βιταμίνη D, χαλκό, μαγνήσιο, μαγγάνιο και ψευδάργυρο. Το ασβέστιο είναι απαραίτητο για τη διατήρηση υγιών οστών και δοντιών.

Η ειδική μας σύνθεση περιλαμβάνει βιταμίνη D, η οποία συμβάλλει στη φυσιολογική απορρόφηση του ασβεστίου και στη διατήρηση της ομαλής λειτουργίας των μυών. 

Περιέχει

  • Περιέχει 100% ΔΤΑ ασβεστίου ανά μερίδα που σας βοηθάει να επιτύχετε τις καθημερινές σας ανάγκες.
  • Παρέχει Βιταμίνη D, η οποία συμβάλλει στην φυσιολογική απορρόφηση ασβεστίου καθώς και στη συντηρήση της φυσιολογικής λειτουργίας των μυών.
  • Επίσης περιέχει μαγνήσιο, χαλκό, μαγγάνιο και ψευδάργυρο.

Οδηγίες χρήσης

1 ταμπλέτα, τρεις φορές την ημέρα με τα γεύματα.

Σε κάθε παραγγελία κερδίζεις

Herbalife E-shop προϊόντων διατροφής

Λίγα λόγια για εμένα

Ήμουν φοιτητής γυμναστικής ακαδημίας σε ηλικία 19 ετών και έψαχνα για ένα καλύτερο και ασφαλέστερο οικονομικό μέλλον όταν ήρθα σε επαφή με ένα συνεργάτη της Herbalife. Από τότε ασχολούμαι επαγγελματικά και αποκλειστικά με την Herbalife. Μέσω του δικτύου της γνώρισα και τη σύζυγό μου, η οποία αποτελεί πλέον και το βασικό μου συνεργάτη.

περισσότερες πληροφορίες

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο “ΤΑΣΟΣ” ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΩ Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΣΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΥΕΞΙΑΣ

Ως επιχειρηματίας και ανεξάρτητος συνεργάτης της Herbalife έχω μέσα στην εβδομάδα πολλές συναντήσεις, ραντεβου, ταξίδια και ακολουθώ ένα έντονο πρόγραμμα γυμναστικής. Η διατροφή της Herbalife με βοηθά να ανταπεξέρχομαι άριστα στις καθημερινές μου υποχρεώσεις, χωρίς να με απασχολεί και να με κουράζει τι θα τρώω είτε είμαι στο σπίτι, είτε είμαι στο δρόμο. Επίσης κρατώ υψηλά την μυική μου μάζα έχοντας χαμηλά ποσοστά λίπους.

Ας γνωριστούμε καλύτερα
bio photo

Εγγραφείτε στα κανάλια μας και μπειτε στην παρεα μας

alpha ecommerce available gateways payment