επαγγελματικη ευκαιρία με τη herbalife

Εξατομικευμένες πρωτεΐνες σε σκόνη Herbalife Formula 3

Διαθέσιμο
Κωδικός: #269 Περιέχει: 1 / Περιέχει ΦΠΑ: 24%
23 kcal/1κ (6 g) Θερμίδες 40 Μερίδες 240g Καθαρό βάρος

Περιγραφή

Η Πρωτεΐνη σε σκόνη Formula 3 της Herbalife είναι μια πλούσια πηγή πρωτεΐνης σόγιας και ορού γάλακτος που μπορεί να σας βοηθήσει να νιώθετε χορτάτοι για περισσότερη ώρα και να χτίσετε μία άπαχη μυϊκή μάζα, όταν χρησιμοποιείται ως μέρος ενός προγράμματος άσκησης.

Πλεονεκτήματα

Η Formula 3 Πρωτεΐνη σε Σκόνη είναι ένας έυκολος τρόπος για να διαμορφώσετε την πρόσληψη πρωτεΐνης ώστε να επιτύχετε την κατάλλη διαχείριση βάρους αλλά και τις διατροφικές σας ανάγκες.

Οδηγίες χρήσης

Μια κουταλιά της σούπας σκόνη πρωτεϊνών (6 g) σας προσφέρει 5 g πρωτεϊνών. Μπορείτε να καταναλώνετε το προϊόν από μία έως τέσσερις φορές ημερησίως. Αυτή η καθαρή φόρμουλα μπορεί να αναμειχθεί με φαγητά και ροφήματα, καθώς και με σάλτσες και σούπες. Να καταναλώνετε οπωσδήποτε 2 λίτρα νερού ημερησίως για όσο διάστημα καταναλώνετε το προϊόν.

Σε κάθε παραγγελία κερδίζεις

Herbalife E-shop προϊόντων διατροφής

Λίγα λόγια για εμένα

Γνώρισα την Herbalife σε ηλικία 21 ετών όταν μου μίλησε μια φίλη μου για τα προϊόντα και την επιχειρηματική ευκαιρία. Κατάφερα να ελέγξω το βάρος μου κατά 14 κιλά σε 4 μήνες και ενθουσιάστηκα γιατί άλλαξε η ζωή μου διατροφικά έχοντας έναν υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής. Ήμουν ιδιωτική υπάλληλος τότε και εργαζόμουν 12 ώρες την ημέρα με χαμηλό μισθό.

περισσότερες πληροφορίες

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η “ΓΙΟΥΛΗ” ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΩ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΥΕΞΙΑΣ

Η διατροφή της Herbalife με βοήθησε να ελέγξω το βάρος μου κατά 14 κιλά σε 4 μήνες και να αποκτήσω υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής.
Τώρα είμαι μητέρα 2 παιδιών με αρκετές καθημερινές δραστηριότητες. Η διατροφή με τα προϊόντα της Herbalife με βοηθά να έχω υψηλά τα επίπεδα της ενέργειας μου, να δίνω στο σώμα μου όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά καθώς και να διατηρώ ένα ιδανικό βάρος χωρίς να στερούμαι τις αγαπημένες μου γεύσεις.

Ας γνωριστούμε καλύτερα
bio photo

Εγγραφείτε στα κανάλια μας και μπειτε στην παρεα μας

alpha ecommerce available gateways payment