Εξατομικευμένες πρωτεΐνες σε σκόνη Herbalife Formula 3

Διαθέσιμο
Κωδικός: #269 Περιέχει: 1 / Περιέχει ΦΠΑ: 24%
23 kcal/1κ (6 g) Θερμίδες 40 Μερίδες 240g Καθαρό βάρος

Περιγραφή

Η Πρωτεΐνη σε σκόνη Formula 3 της Herbalife είναι μια πλούσια πηγή πρωτεΐνης σόγιας και ορού γάλακτος που μπορεί να σας βοηθήσει να νιώθετε χορτάτοι για περισσότερη ώρα και να χτίσετε μία άπαχη μυϊκή μάζα, όταν χρησιμοποιείται ως μέρος ενός προγράμματος άσκησης.

Πλεονεκτήματα

Η Formula 3 Πρωτεΐνη σε Σκόνη είναι ένας έυκολος τρόπος για να διαμορφώσετε την πρόσληψη πρωτεΐνης ώστε να επιτύχετε την κατάλλη διαχείριση βάρους αλλά και τις διατροφικές σας ανάγκες.

Οδηγίες χρήσης

Μια κουταλιά της σούπας σκόνη πρωτεϊνών (6 g) σας προσφέρει 5 g πρωτεϊνών. Μπορείτε να καταναλώνετε το προϊόν από μία έως τέσσερις φορές ημερησίως. Αυτή η καθαρή φόρμουλα μπορεί να αναμειχθεί με φαγητά και ροφήματα, καθώς και με σάλτσες και σούπες. Να καταναλώνετε οπωσδήποτε 2 λίτρα νερού ημερησίως για όσο διάστημα καταναλώνετε το προϊόν.

Σε κάθε παραγγελία κερδίζεις

Herbalife E-shop προϊόντων διατροφής

Λίγα λόγια για εμένα

Ήμουν φοιτητής γυμναστικής ακαδημίας σε ηλικία 19 ετών και έψαχνα για ένα καλύτερο και ασφαλέστερο οικονομικό μέλλον όταν ήρθα σε επαφή με ένα συνεργάτη της Herbalife. Από τότε ασχολούμαι επαγγελματικά και αποκλειστικά με την Herbalife. Μέσω του δικτύου της γνώρισα και τη σύζυγό μου, η οποία αποτελεί πλέον και το βασικό μου συνεργάτη.

περισσότερες πληροφορίες

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο “ΤΑΣΟΣ” ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΩ Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΣΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΥΕΞΙΑΣ

Ως επιχειρηματίας και ανεξάρτητος συνεργάτης της Herbalife έχω μέσα στην εβδομάδα πολλές συναντήσεις, ραντεβου, ταξίδια και ακολουθώ ένα έντονο πρόγραμμα γυμναστικής. Η διατροφή της Herbalife με βοηθά να ανταπεξέρχομαι άριστα στις καθημερινές μου υποχρεώσεις, χωρίς να με απασχολεί και να με κουράζει τι θα τρώω είτε είμαι στο σπίτι, είτε είμαι στο δρόμο. Επίσης κρατώ υψηλά την μυική μου μάζα έχοντας χαμηλά ποσοστά λίπους.

Ας γνωριστούμε καλύτερα
bio photo

Εγγραφείτε στα κανάλια μας και μπειτε στην παρεα μας

alpha ecommerce available gateways payment