Η Herbalife Nutrition στην πρωτοβουλία «Διατροφή για την Εξάλειψη του Υποσιτισμού»

Η Herbalife Nutrition (NYSE:HLF), ανακοίνωσε το λανσάρισμα της διεθνούς πρωτοβουλίας «Nutrition for Zero Hunger», προσφέροντας 2 εκατομμύρια δολάρια στον αγώνα για την εξάλειψη του παγκόσμιου υποσιτισμού, τη διασφάλιση πρόσβασης στη σωστή διατροφή και την καταπολέμηση της αυξανόμενης παχυσαρκίας. Η πρωτοβουλία, με την αρωγή Μη Κερδοσκοπικών Οργανώσεων, θα εστιάσει στην παροχή πρόσβασης σε προϊόντα υγιεινής διατροφής, στη βελτίωση της διατροφικής εκπαίδευσης, στον εντοπισμό βιώσιμων διατροφικών πόρων και στην ενημέρωση της κοινής γνώμης σχετικά με την παγκόσμια επισιτιστική κρίση.

Σε συνδυασμό με την έναρξη της πρωτοβουλίας, η Εταιρεία ανακοίνωσε επίσης τη συνεργασία της με την Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση «Feed the Children», μια Μ.Κ.Ο αφοσιωμένη στην εξάλειψη του παιδικού υποσιτισμού παγκοσμίως. Η «Feed the Children» έχει θεσπίσει τον Σεπτέμβριο ως «Μήνα Καταπολέμησης του Υποσιτισμού» και η Herbalife Nutrition, ως ηγετική δύναμη πίσω από την πρωτοβουλία «Nutrition for Zero Hunger», θα ενισχύσει τα προγράμματά της στη μάχη κατά της πείνας σε παγκόσμιο επίπεδο.

«Η πρωτοβουλία “Nutrition for Zero Hunger επικεντρώνεται στην καταπολέμηση βασικών επισιτιστικών προβλημάτων που έχουν λάβει διαστάσεις πανδημίας και μέσω της συνεργασίας μας με τους συνεργάτες μας, όπως η “Feed the Children», ευελπιστούμε να χτίσουμε έναν πλανήτη, όπου θα έχουν όλοι πρόσβαση σε ποιοτικά τρόφιμα και σωστή διατροφή», δήλωσε ο Alan Hoffman, Executive Vice President, Global Corporate Affairs της Herbalife Nutrition.

Ως εταιρεία ηγέτης στον κλάδο της διατροφής, η Herbalife Nutrition ιδρύθηκε σχεδόν πριν από 40 χρόνια, με εφαλτήριο τη σπουδαιότητα και την αξία της σωστής διατροφής, προσφέροντας μία αξιόπιστη πηγή θρεπτικών τροφών, μέσω ενός δικτύου ανεξάρτητων συνεργατών ανά την υφήλιο.

Η Feed the Children είναι υπερήφανη για τη συνεργασία της με την Herbalife Nutrition με σκοπό την καταπολέμηση του σημαντικού προβλήματος του παιδικού υποσιτισμού», δήλωσε ο Travis Arnold, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «Feed the Children». «Το πρόβλημα δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με μεμονωμένες ενέργειες. Γνωρίζουμε ότι οι συνδυασμένες προσπάθειές μας θα έχουν μεγαλύτερο αντίκτυπο στις ζωές των οικογενειών που μας έχουν περισσότερο ανάγκη σε όλο τον κόσμο».

thumbnail

Εγγραφείτε στα κανάλια μας και μπειτε στην παρεα μας

alpha ecommerce available gateways payment