Χορηγία της Herbalife Nutrition στο 6ο Salonika Run τρέξε χωρίς τερματισμό για την Ελπίδα

Η Herbalife Nutrition θα είναι Χορηγός του 6ου Salonica Run – Τρέξε Χωρίς Τερματισμό για την «Ελπίδα», που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη το τριήμερο 11 έως 13 Οκτωβρίου 2019.
Παράλληλα η εταιρεία θα αποτελέσει Ονομαστικός Χορηγό του 24ωρου Υπερμαραθώνιου Αγώνα, που έχει ονομαστεί «Herbalife Nutrition Ultra Race 24h».

Το «Salonica Run – Τρέξε Χωρίς Τερματισμό» είναι ο μοναδικός φιλανθρωπικός υπερμαραθώνιος αγώνας δρόμου στη Βόρεια Ελλάδα και συνδιοργανώνεται από τον αθλητικό σύλλογο «Ερμής 1877» και το Δήμο Θεσσαλονίκης.

Το Salonica Run είναι ένας μοναδικός υπερμαραθώνιος τριών ημερών, χωρίς χρονικό και χιλιομετρικό περιορισμό. Σκοπός του είναι η καταγραφή χιλιομέτρων που θα μετατραπούν σε χρήματα, ώστε να ενισχυθούν παιδικά ιδρύματα και σύλλογοι που το έχουν ανάγκη. Η φετινή διοργάνωση είναι αφιερωμένη στη στήριξη της Μονάδας Αυτιστικού Ατόμου «Ελπίδα», καθώς επίσης και του Βρεφοκομείου Θεσσαλονίκης «Άγιος Στυλιανός».

Ο φιλανθρωπικός αγώνας θα διεξαχθεί στην ειδικά διαμορφωμένη κυκλική διαδρομή ενός χιλιομέτρου στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης (από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου έως το ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλάς»), από την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου στις 10:00π.μ. έως την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 12:00μ.μ.

Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα έχουν όλοι ανεξαρτήτου ηλικίας και φυσικής κατάστασης, από μικρούς 1 έτους έως μεγάλους 101 ετών!

Καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, η Herbalife Nutrition θα διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή παρουσία της, βρισκόμενη στον ειδικό χώρο των χορηγών με περίπτερο εξωτερικού χώρου, στο οποίο θα ενημερώνειτους επισκέπτες και τους συμμετέχοντες της διοργάνωσης για τα οφέλη των προϊόντων της, ενώ θα προσφέρει Herbalife Lift-Off για την ενίσχυση της ενέργειας τους και H24 Hydrate για την ενυδάτωση τους.

thumbnail

Εγγραφείτε στα κανάλια μας και μπειτε στην παρεα μας

alpha ecommerce available gateways payment